REDUCERE

Preţ 670,00 lei (145,73 euro)
Preţ 859,00 lei (186,83 euro)
Preţ 115,00 lei (25,01 euro)

CEL MAI VÂNDUT

Preţ 209,00 lei (45,46 euro)
Preţ 450,00 lei (97,88 euro)

CONTACT

MOTOR - BIKE SRL
ARAD , str. Andrei Saguna , nr. 45 A
310036 , Romania
tel: 0749.677.187
fax: 0357.436.415
scrieţi-ne
user mess : motorbikearad
Email piese de schimb : motorbikearad@yahoo.com


Recomandat AllShops

Viziteaza magazinul www.motor-bike.ro pe ShopMania

Ghidul tau autentic de shopping.

Verificat Comanda-Online.ro

Magazin Online Auto - Moto - Velo -Calatog Magazine Online

Director webWeb-List, Indexul site-urilor romanestiStiri - Roportal

 


Retur - Garantie
ATENTIE !!!

1.In cazul returnarii TRICICLETELOR ELECTRICE costul transportului TUR-RETUR va fi suportat de catre client IN VALOARE DE 400 LEI si se va retine din suma de rambursat clientului.
2.In cazul returnarii BICICLETELOR ELECTRICE costul transportului TUR-RETUR va fi suportat de catre client IN VALOARE DE 200 lei si se va retine din suma de rambursat clientului.
3. In cazul returnarii altor PRODUSE cu exceptia celor de la pct 1 si 2 costul transportului RETUR va fi suportat de catre client IN VALOARE DE 25 LEI si se va retine din suma de rambursat clientului.


Garanție

Toate produsele comercializate de către site-ul www.motor-bike.ro beneficiază de condiții de garanție conforme legislației în vigoare și politicilor comerciale ale producătorilor. Produsele sunt noi (cu excepția produselor resigilate), în ambalajele originale și provin din surse autorizate de fiecare producător în parte.

Produsele pierd garanţia în cazul
 • Transportării şi depozitării incorecte, influenţelor externe violente, întreruperilor cablurilor externe, deteriorărilor cauzate de catastrofe, dezastre naturale (ex.: fulgere, supratensiune).
 • Folosiri incorecte, folosiri în mediu umed sau cu praf.
 • În cazul modificărilor, reparaţiilor, completărilor, intervenţiilor efectuate în afara service-ului
 • În cazul instalării şi folosirii produselor cu software fără licenţă sau deteriorărilor cauzate de viruşi, viermi, macrocomenzi etc.
 • Uzurii naturale.
 • Certificatul de garanţie îşi pierde valabilitatea, dacă pe acesta sunt efectuate modificări, corectări sau ştergeri ulterioare.

Termenul limită de reparații

Perioada de timp stabilită pentru remedierea reparației este de maxim 15 zile calendaristice de la data la care cumpărătorul a adus la cunostința vănzătorului lipsa de conformitate a produsului.
În cazul reparării produsului, termenul de garanţie se prelungeşte cu perioada aflată în service, cu excepţia cazurilor când nu se constată o problemă fizică, sau deteriorarea a fost cauzată de folosire incorectă etc.


Dreptul de retragere / Cadrul legal /

Conform Ordonanței de Urgență Nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate la distanță:
Consumatorul are dreptul de a se retrage din prezentul contract, fără a fi nevoit sa justifice decizia de retragere și fără a suporta alte costuri decât cele prevăzute la art.13 alin.(3) și art.14 din O.U.G Nr.34/2014, în termen de 14 zile începând de la ziua în care intră în posesia fizică a produsului. Cheltuielile de returnare sunt suportate de consumator.
Produsul returnat trebuie să fie în aceeași stare în care a fost livrat (în ambalajul original cu toate accesoriile, cu etichetele intacte și documentele care l-au însoțit). Nu se acceptă pentru returnare produsele care prezintă modificări fizice, lovituri, ciobiri, zgârieturi, șocuri, urme de folosire excesivă și/sau intervenții neautorizate etc.


Dreptul de retragere / Excepțiile /

Potrivit prevederilor art.16 din OG 34/2014 nu pot fi denunțate contractele care au ca obiect furnizarea următoarelor categorii de produse:
 • Produse care prezintă modificări fizice, lovituri, ciobiri, zgârieturi, șocuri (nesemnalate ca și defecte estetice în primele 48 de ore de la recepționarea produsului);
 • Software, licențe desigilate (Sisteme de operare, aplicații, antiviruși etc.), jocuri desigilate, extensii de garanție desigilate;
 • Produse marca Apple (iPhone / iPad / iPod etc) al căror software a fost activat;
 • Cartușe desigilate;
 • Imprimante/multifuncționale/aparate de fax care au cartușele/tonerele desigilate;
 • Servere sau accesorii pentru acestea;
 • Produse aduse pe comenzi speciale;
 • Electrocasnice mici sau mari folosite sau cu urme de uzură: mașini de tocat, aspiratoare, mixere, mașini de făcut pâine, roboți bucătărie, storcător fructe-legume, blendere și tocătoare, expresoare, rășnițe, mașini de spălat rufe și vase, frigidere, cuptoare incorporabile instalate, plite instalate, hote, mașini de gătit folosite, aparate de aer condiționat instalate
  Exemplu: aragazul nu trebuie să fie branșat la sursa de gaz, aparatul de aer condiționat nu trebuie sa fie instalat, combina frigorifică/frigiderele nu trebuie să prezintă urme de utilizare, cafetiera nu trebuie să fi fost folosită, mașina de spălat rufe/ vase nu trebuie sa aibă urme de detergent / lichid, mixerele de bucătărie nu trebuie să prezinte urme de utilizare, etc.
 • Produse de îngrijire personală sau accesorii medicale utilizate: aparate de tuns, aparate de ras, epilatoare, perii rotative, termometre, etc.

Dreptul de retragere / Exercitarea dreptului de retragere /

Consumatorul informează motor-bike.ro cu privire la decizia de retragere din contract prin completarea formularului de retragere.
În termen de 48 ore lucrătoare de la transmiterea notificării, cumpărătorul va primi pe e-mail număr de înregistrare și detalii cu privire la solicitarea înaintată.
Prețurile sunt valabile începând cu publicarea acestora, cu excepția cazurilor în care, în ciuda tuturor eforturilor depuse, acestea au fost afișate greșit, - în special în cazul prețurilor care au fost afișate cu greșeli evidente, semnificativ diferite de valoarea de comercializare sau cele afișate din cauza unei erori de sistem, - în acest caz Firma noastră nu este obligată să livreze produsul la prețul eronat, ci pe lângă informarea Consumatorului, va oferi livrarea la prețul corect, însă dacă acesta nu îi convine Consumatorului, se poate retrage de la contract. Fiecare parte se poate retrage fără obligații de la precontract sau de la contract până la îndeplinirea acestuia.


Cu plasarea comenzii cele menționate mai sus vor deveni o parte a conținutului contractului.
Notificarea pretenției garanțiale
Nume produs: *
Data cumpărării: *
Descrierea problemei: *
Numele Dvs: *
Număr de telefon:: *
Adresă de e-mail:: *
Alte comentarii::
Politica de confidențialitate
Baza legală pentru prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal o constituie consimțământul dvs. acordat Controlorului de date în sensul articolului 6 (1) (a) din Regulamentul (CE) Nr. 2016/679 al Parlamentului European și al Consiliului, privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date și de abrogare a Directivei 95/46/CE. Scopul prelucrării datelor dvs. cu caracter personal constă în trimiterea către dvs. a documentelor fiscale pentru închirierea sistemului, a comunicărilor comerciale și alte activități de marketing efectuate de controlorul de date.
Politica de confidențialitate
Baza legală pentru prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal o constituie consimțământul dvs. acordat Controlorului de date în sensul articolului 6 (1) (a) din Regulamentul (CE) Nr. 2016/679 al Parlamentului European și al Consiliului, privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date și de abrogare a Directivei 95/46/CE. Scopul prelucrării datelor dvs. cu caracter personal constă în trimiterea către dvs. a documentelor fiscale pentru închirierea sistemului, a comunicărilor comerciale și alte activități de marketing efectuate de controlorul de date.
Rescrie imaginea: *
 
Njc5MDg4Z